Hukasta hurtaksi -verkkoluennot

Helmikuun alkupäässä pidetään kaksi luentoa koiran kehityskaaresta ja käyttäytymisestä. Luennoilla käsitellään niitä koiran käytöksiä, jotka voidaan selkeästi yhdistää sudella esiintyviin käytöksiin.

Lauantaina 6.2. järjestettävällä luennolla käydään läpi erityisesti koirien käyttöominaisuuksia ja verrataan niitä sudella esiintyviin muotoihin. Tarkastellaan, miten esimerkiksi haukkuva, seisova tai paimentava koira on kehittynyt erilleen suden alkuperäisistä kaavoista. Käydään myös läpi, miten näitä taustoja ymmärtämällä voidaan tehostaa koiran varttumista työtehtäviin tai harrastuskentille.

Luento auttaa ymmärtämään koiraa selkeämmin myös kotona, sekä valottaa tiettyjä ongelmakäytöksiä.

Sunnuntaina 7.2. perehdytään suden ja koiran sosiaalisiin taitoihin ja ominaisuuksiin. Laumassa metsästävät eläinlajit ovat kehittyneet kommunikoimaan ja elämään monin tavoin sekä jahdissa että perheen kesken, mutta kaikki sudelta perityt ominaisuudet eivät tälläkään saralla ole säilyneet sellaisinaan. Ihmisen ja koiran yhteiselossa väärinymmärrykset eivät ole poikkeuksellisia, ja varsinkin lajiemme välinen hierarkia on paljon puhuttu ja hieman ristiriitainenkin aihe.

Molemmat luennot sijoittuvat klo 14-18 välille – tästä ajasta on varattu kolme tuntia luennolle, ja viimeinen tunti kysymyksille sekä keskustelulle.Pääset osallistumaan luennoille nettilinkin kautta, eli mitään erityistä ei tapahtumaa varten tarvitse asentaa. Yhteysongelmien varalta luennot tallennetaan, ja ne ovat katsottavissa verkosta viikon ajan luennon jälkeen. Luentopaikan lunastaneille jaetaan yksityiset linkit tallenteisiin.

Luentoja voi seurata joko tietokoneelta tai mobiililaitteelta, eli puhelimesta taikka tabletilta.

Ilmoittautuminen:- Lähetä viesti joko facebookissa (Korvenkoira)

tai sähköpostilla (korvenkoira@gmail.com)

Ilmoita viestissäsi, haluatko osallistua molemmille luennoille, vai pelkästään toiselle.- Varmista, että sähköpostisi ”saapuneet” -kansiossa on tilaa vastaukselle!

Hinta:

24,90€ – yksittäinen luento (la 6.2. TAI su 7.2.)

39,90€ – molemmat luennot (la 6.2. JA su 7.2.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: