Harrastuskoiran psyykkinen hyvinvointi – verkkoluento

Verkkoluento harrastus- ja työkoiran psyykkisestä hyvinvoinnista!

Keskiviikkona 10.3.2021 klo 18-20 järjestetään koiran mielenmaisemaa ja henkistä tasapainoa käsittelevä verkkoluento. Luennolla käydään läpi muun muassa, miten eri aktiviteetit ja työtehtävät – sekä niistä saatavat palkat – voivat vaikuttaa koiran hyvinvointiin lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Käsittelyssä on myös koiran omat syyt työntekoon – miksi koira ylipäätään tekee töitä, ja miten ihmisen tarjoamat tehtävät vastaavat sen tarpeisiin? Työ- ja aktivointiaiheiden lisäksi perkataan koiran kykyä asettua aloilleen silloin, kun sillä ei ole välitöntä toimintaa, sekä koiran kykyä palautua kiihdyttävistä tilanteista.

Pääset osallistumaan luennolle 10.3. toimitettavan nettilinkin kautta, eli mitään erityistä ei tapahtumaa varten tarvitse asentaa. Yhteysongelmien varalta luennot tallennetaan, ja ne ovat katsottavissa verkosta viikon ajan luennon jälkeen. Luentopaikan lunastaneille jaetaan yksityiset linkit tallenteisiin. Luentoa voi seurata joko tietokoneelta tai mobiililaitteelta, eli puhelimesta taikka tabletilta.

Ilmoittautuminen:

– Lähetä viesti joko facebookissa (Korvenkoira) tai sähköpostilla (korvenkoira@gmail.com)

– Varmista, että sähköpostisi ”saapuneet” -kansiossa on tilaa vastaukselle!

Hinta – 24,90€

Luennon pitää eläintenkouluttaja (at) Christian Sirviö. Puhuja on Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: