Jäljestyksen alkeet – verkkoluento

Palveluskoira- ja metsäjälki alkavat taas kesän tullessa kiinnostaa monia. Tätä ajatellen järjestän verkkoluennon, johon on koottu tiiviisti ohjeet kummankin jäljen aloittamiseen ja siinä kehittymiseen – vaikka kokeeseen asti.

Luennolla käydään läpi perusperiaatteet, joita noudattamalla ja soveltamalla voi ratkoa vääjäämättä vastaantulevat ongelmakohdat itsenäisesti. Luento itse kestää noin tunnin, jonka jälkeen vastaan vielä vähintään puolen tunnin ajan esitettyihin kysymyksiin.

Seuraamaan pääset yksityisesti jaetun youtube-linkin kautta, joka lähetetään luentopaikan lunastaneille 10.6. hetki ennen luennon alkua. Pääsetpä paikalle tai et, tilaisuuden jälkeen luentopaikan ostaneille lähetetään linkki tallenteeseen, jonka voi katsoa vielä viikon verran itse luentotilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen:

Facebook: Korvenkoira

Sähköposti: korvenkoira@gmail.com

Hinta 30€

Tervetuloa opiskelemaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: