HOITOLA

LEMMIKKIELÄINHOITOLA

”Hoitolaympäristö on viihtyisä. Hoitojaksoraportti oli kattava ja henkilökunta erittäin ystävällistä.”
– ASIAKASPALAUTE

Korvenkoiran Hurttahotelli tarjoaa turvallisen hoitolaympäristön peltojen ja metsien keskellä maaseudun rauhassa, ammattiopisto Lappian Louen toimipisteen pihapiirissä. Meillä voit valita perushoitopaketin tai räätälöidyn hoitojakson lisäpalveluineen juuri sinun lemmikkisi tarpeisiin. Jokainen Korvenkoiran Hurttahotellin saapuva eläin on meille aina yksilö, jonka luonteenpiirteet ja rotuominaisuudeet huomioidaan perusteellisesti hoitojakson aikana.

Hoito- ja käsittelymenetelmämme ovat nykyaikaisia, perustuen ammattimaiseen sekä eettiseen eläinten kohteluun. Meillä lemmikit eivät ole vain säilössä, vaan paneudumme niiden hyvinvointiin sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Omalla toiminnallamme haluamme muuttaa käsitystä eläinhoitoloista aiempaa positiivisempaan suuntaan. Periaatteitamme noudattamalla pystymme tarjoamaan mukavan hotelliloman myös ujommille ja vaativammille lemmikkipersoonille.

Erityisesti meidät tunnetaan aktivointiin liittyvistä lisäpalveluistamme, jotka parantavat lemmikin viihtyvyyttä sekä ehkäisevät koti-ikävää ja stressiä hoitojakson aikana. Näitä ”paketteja” voit liittää eläinystäväsi hoitojaksoon jo suoraan varausvaiheessa.

 KOIRATskotit

KISSATkissala3


VARAUKSET JA TIEDUSTELUT:
puhelimitse: 045 2200 270 (klo 8-20)
Facebookissa: Korvenkoiran Hurttahotelli

 

%d bloggers like this: