Kissala

KISSALA

”Oli ilo saada hakea virkeät ja hyvinhoidetut kissat hoitolasta viikon loman jälkeen kotiin.
Turhaan jännitin etukäteen, sillä niin asiantuntevasti ja laadukkaasti poikien hoito oli sujunut.”
– ASIAKASPALAUTE

Kissalamme muodostuu isosta yleishuoneesta (m2) ja viidestä kunkin vierailijan omasta henkilökohtaisesta tilasta. Kahteen näistä henkilökohtaisista tiloista majoittuu mukavasti myös kaksi saman perheen viiksekästä. Kukin tila on ilmaistoitu ja suunniteltu kissojen lajityypillisiä tarpeita vastaaviksi – hyllyjen päällä on mukava kiipeillä ja alatasolle mahtuu kätevästi esimerkiksi oma kantokoppa piileskelypaikaksi. Lasiset liukuovet estävät mahdolliset pystysuorat kiipeily-yritykset ja mahdollistavat ympäristön vaivattoman tarkkailun.

Peruspaketin puitteissa kissat aktivoituvat yleishuoneessa päivän mittaan vuorotellen. Huoneessa on runsaasti kiipeily- ja piileskelypaikkoja – esimerkiksi eri korkuisia tasoja, turvallinen ”ulkotunneli” sekä pahvilaatikoista rakennettu kissanlinna.  Päiväpuuhat muodostuvat sosiaalisista virikkeistä hoitajien kanssa, leikkimisestä ja tilan itsenäisestä tutkiskelusta. Virikkeet suunnitellaan aina yksilökohtaisesti, kissan luonne huomioiden.

Kissat ruokitaan omistajan toiveiden mukaisesti – voit tuoda lemmikillesi omat ruuat tai voimme tarjota kissallesi talon kuiva- ja märkäruokaa (Latz, Kitekat tai vastaava) ilman erillisveloitusta. Mikäli kissasi on tottunut syömään tiettyä ruokaa, suosittelemme ruuansulatuksen toimivuuden kannalta ottamaan mukaan omat tutut eväät. Kuivaruokahyllykön lisäksi meillä on kylmiöt ja pakastimet koti- sekä raakaruuan säilyttämistä varten.

Kissanhiekkana käytämme ekologista, puupohjaista kuivapuristepellettiä. Pelletti on ollut tähän mennessä mieluinen alusta myös esimerkiksi mikrohiekkaan tottuneille kissa-asiakkaille. Voit halutessasi tuoda kissallesi myös oman tutun hiekan hoitojaksolle.

Hoitola-asiakkuus edellyttää voimassaolevia rokotuksia.
Otathan rokotuskortin mukaan!

 

AKTIVOIVAT LISÄPALVELUT
naxo1 KISSANPÄIVÄPAKETTI
2 € / 15 min. 
4 € / 30 min. 

(saman omistajan toinen kissa -50%)

Pulmapelien ratkontaa, virikkeellistävää ruokintaa tai sylittelyä sekä rapsuttelua kissan luonteesta ja mieltymyksistä riippuen. 
HINNASTO
TÄYSIHOITO
TÄYSIHOITO 2 KISSAA
17 € / vrk
30 € / vrk

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT:
puhelimitse: 045 2200 270 (klo 8-20)
Facebookissa: Korvenkoiran Hurttahotelli

%d bloggers like this: