Koirala

KOIRALA

”Yleensä, kun koirat on kotiutuneet hoidosta niin ne painavat ensimmäisellä lenkillä ihan vauhkoina sinne tänne.
Nyt ne oli ihan rauhallisia ja rentoja ja painivat pihalla ja hetken päästä maistu uni.”
– ASIAKASPALAUTE

Koiralan puolelta löytyy 10 vierekkäistä sisäpaikkaa. Peruspaikkamme koko on 4 m2, jonka lisäksi meillä on kaksi keskikokoista (4,5 m2) ja kaksi suurempaa (5 m2) henkilökohtaista tilaa. Suurimpiin ”sviitteihin” majoittuu mukavasti esimerkiksi kaksi saman perheen koiraa. Jokaisesta sisäpaikasta on kesäkautena mahdollisuus kulkea omalle yksityiselle ”terassille”, joka on pinta-alaltaan hieman omaa sisätilaa suurempi. Sekä sisä- että ulkotiloissamme on hygieeninen maalattu betonipohja, jonka helpon puhtaanapidon vuoksi pystymme tehokkaasti minimoimaan tartuntariskejä.

Koiralassa on koneellinen ilmanvaihto sekä lattialämmitys. Tilamme on rakennettu siten, etteivät hoitola-asiakkaat ole suorassa katsekontaktissa keskenään, mutta pystyvät silti seurailemaan vaivattomasti hoitolan tapahtumia. Lenkitysaikoihin voimme rauhoittaa tilaa entisestään hoitotilojen eteen rullattavilla, liikuteltavilla näkösuojilla.

Sisätilojen lisäksi käytössämme on vuoden ympäri 3 kopitettua ulkotarhaa, suuri juoksuaitaus vapaana temmeltämistä varten sekä karanteenitilat mahdollisten sairastapausten varalta. Meiltä löytyy myös kaksi koiralasta erillään olevaa huonetta poikkeuksellisen aroille tai voimakkaasti vieraskoira-aggressiivisille asiakkaille.

Peruspakettimme sisältää kolme ulkoilutusta päivässä. Aktiivista liikuntaa hoitajan kanssa kertyy 40-60 minuuttia koiran etenemisvauhdista riippuen. Päivän pisin hihnalenkki voidaan omistajan toiveesta toteuttaa veloituksetta vapaana leikkimisellä isossa juoksuaitauksessa.

Koirat ruokitaan omistajan toiveiden mukaisesti – voit tuoda lemmikillesi omat ruuat tai voimme tarjota koirallesi talon nappuloita (Jahti & Vahti kana-riisi) ilman erillisveloitusta. Mikäli koirasi on tottunut syömään tiettyä ruokaa, suosittelemme ruuansulatuksen toimivuuden kannalta ottamaan mukaan omat tutut eväät. Kuivaruokahyllykön lisäksi meillä on kylmiöt ja pakastimet koti- sekä raakaruuan säilyttämistä varten.

Hoitola-asiakkuus edellyttää voimassaolevia rokotuksia.
Otathan rokotuskortin mukaan!

>> Vuoden 2019 hinnaston löydät sivun lopusta. <<
.

AKTIVOIVAT LISÄPALVELUT
taistoaava6 VAUHTIPAKETTI
4 € / vrk (alle 7 vrk hoitojaksot)
3 € / vrk
(yli 7 vrk hoitojaksot)
(saman omistajan toinen koira -50%)
Pidennetyt lenkit ja vapaana ulkoilua turvallisella aidatulla alueella.
(30 min. lisäpuuhaa hoitopäivään)
nillapelaa PUUHAPAKETTI
8 € / vrk
(saman omistajan toinen koira -50%)
Pidennetyt lenkit ja vapaana ulkoilua turvallisella aidatulla alueella. Psyykkistä aktivointia pulmapelien, temppukoulutuksen ja/tai hajutyöskentelyn muodossa.
(60 min. lisäpuuhaa hoitopäivään)
penni4.jpg INTOPAKETTI
12 € / vrk
(saman omistajan toinen koira -50%)
Pidennetyt lenkit ja vapaana ulkoilua turvallisella aidatulla alueella. Psyykkistä aktivointia pulmapelien, temppukoulutuksen ja/tai hajutyöskentelyn muodossa.
(90 min. lisäpuuhaa hoitopäivään)
DSC_0048.JPG KOIRAHIERONTA
20 € / 1 x 30 min.
50 € / 3 x 30 min.
Yksittäinen hierontakerta saa elimistön kuona-aineet liikkeelle, helpottaa lihasten kireyttä ja rentouttaa koiraa. Lihashuollollista hyötyä hieronnasta saadaan muutamalla operointikerralla.
KAUSIAKTIVOINTI
papupellolla2
SYKSY 2018: Peltolenkkipaketti
5 € / 30 min.
(saman omistajan toinen koira -50%)
30 minuutin mittainen lisälenkki 10 metrin liinassa.  Haistelua, juoksentelua tai leikkimistä koiran luonne ja mieltymykset huomioiden.
HINNASTO
TÄYSIHOITO
TÄYSIHOITO 2 KOIRAA
TÄYSIHOITO 2 KOIRAA (ERI TILAT)
PÄIVÄHOITO
22 € / vrk
37 € / vrk
40 € / vrk
17 € / vrk

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT:
puhelimitse: 045 2200 270 (klo 8-20)
Facebookissa: Korvenkoiran Hurttahotelli

 

%d bloggers like this: