Henkilökohtainen ohjaus

YKSITYINEN KOULUTUSOHJAUS TERVOLASSA

”Kouluttajan opetustyyli ja onnistumisen ilo motivoivat niin koiraa kuin koiran omistajaakin.”
— ASIAKASPALAUTE

Yksityinen koulutusohjaus sopii sinulle, joka haluat ratkaista ongelmakäytöstä, kehittää suhdetta koiraasi tai saada ammattilaisen apua koiran peruskoulutukseen. Yksityinen koulutusohjaus on kätevä valinta myös silloin, kun saatavilla ei ole tarpeisiin soveltuvaa koulutuskurssia. Tervolassa tapahtuvassa yksityisessä koulutusohjauksessa voidaan ratkoa esimerkiksi ohitustilanteisiin, koiran rauhattomuuteen tai ”korvattomuuteen” liittyviä ongelmia.

Yksityistä ohjausta edeltää aina aloituskonsultaatio, jossa kartoitetaan koulutuksellinen tai käyttäytymiseen liittyvä ongelma, sen laajuus ja aikaisemmat ratkaisuyritykset. Koira voi omistajan halutessa olla mukana konsultaatiotapaamisessa. Varsinainen koulutus tapahtuu Korvenkoiran Hurttahotellin tiloissa Tervolan Louella. Käytössämme on muun muassa iso luokkatila, koulutushalli sekä nurmipohjainen ulkokenttä.

Tervolassa eläintenkouluttajana toimii toinen Korvenkoiran yrittäjistä, Christian Sirviö. Ensikosketuksensa tavoitteelliseen eläintenkoulutukseen hän sai vuonna 2010 sotakoiraohjaajana Kainuun prikaatissa. Muutamia vuosia asepalveluksensa jälkeen Christianissa syttyi kipinä suunnata eläinalalle, joka johti lopulta valmistumiseen ammattiopisto Lappiasta eläintenhoitajaksi keväällä 2015 ja eläintenkouluttajaksi talvella 2017. Näyttötutkintonsa (AT) Christian on suorittanut koirilla ja naaleilla.

Koulutusmetodinsa Christian pohjaa eläinten käyttäytymistieteeseen sekä koiran ratkaisukeskeisen toiminnan tukemiseen. Oman tietotaidon päivittäminen, alkukantaisten käyttäytymismallien hyödyntäminen ja tuloksellisten ohjausmenetelmien hallinta ovat hänelle keskeisiä teemoja.

HINNASTO
ALOITUSKONSULTAATIO (PAKOLLINEN)
YKSITYINEN OHJAUS  (1. kerta)
YKSITYINEN OHJAUS  (2. kerta)
YKSITYINEN OHJAUS (3. kerta –>)
25 €
40 €
(30 min) / 45 € (45 min)
35 € (30 min) / 40 € (45 min)
30 € (30 min) / 35 € (45 min)
VARAA YKSITYINEN KOULUTUSOHJAUS


TIEDUSTELUT:
puhelimitse: 045 2200 270 (klo 8-20)
Facebookissa: Korvenkoiran Hurttahotelli

 

%d bloggers like this: