Koulutukset Rovaniemellä

KOULUTUKSET ROVANIEMELLÄ

sinttu2.jpg
Rovaniemellä Korvenkoiran eläintenkouluttajana on toiminut marraskuusta 2018 lähtien Sini-Marianne ”Sinttu” Saransalmi.  Sinttu on valmistunut ammattiopisto Lappiasta eläintenkouluttajaksi (AT) vuonna 2014 ja suorittanut näyttötutkintonsa koirilla ja freteillä. Valmistumisensa jälkeen Sinttu on kouluttanut sekä lemmikki- että villieläimiä – työkokemusta on karttunut niin eläinhoitolasta, eläintarhasta, huskytarhoilta kuin elokuva-alaltakin. Erityisesti Sinttu on nauttinut karhujen ja jääkarhujen parissa työskentelystä.

Eläintenkouluttajana Sintulle tärkeintä on oppia ymmärtämään maailmaa eri eläinlajien näkökulmasta ja löytää uusia keinoja ihmisten sekä eläinten väliseen yhteistyöhön. Työssään hän pyrkii näkemään jokaisen eläimen yksilönä ja toimimaan eläinten käyttäytymistieteeseen pohjaavien eettisten periaatteiden mukaisesti.

Sintun käpälällisinä kotivahvistuksina toimivat 5-vuotias beaucenpaimenkoira Eski, 3-vuotias itäeuroopanpaimenkoira Gida, 3-vuotias beaucenpaimenkoira-huskymix Kuutti sekä 2-vuotias sphynx-kissa Naxo. Koiriensa kanssa Sinttu nauttii luonnossa liikkumisesta, joko jalan tai erilaisten kulkupelien avulla – talvisin käytössä on reki, kesäisin maastopyörä.

Koulutusmetodinsa Sinttu pohjaa eläinten käyttäytymistieteeseen sekä olosuhteet huomioivaan, yksilölliseen ongelmanratkaisuun. Lajityypillisten käytösmallien turvaaminen, eläimen kokonaisvaltainen psykofyysinen hyvinvointi sekä ihmisen ja eläimen välisen yhteistyön vahvistaminen ovat hänelle keskeisiä teemoja koulutustyössä.

Sintun tavoitat…
Puhelimitse: 040 671 3835 (klo 10-19)
Sähköpostitse: sinttu.korvenkoira@gmail.com
Facebookissa: Korvenkoiran Hurttahotelli

 YKSITYISOHJAUS
gida2.jpg

KOTIKÄYNTIKURSSIT
1svääpää

%d bloggers like this: