Koulutukset Tervolassa

KOULUTUKSET TERVOLASSA

”Kannustava ja iloinen ilmapiiri kruunaa kaiken!”
– ASIAKASPALAUTE

jälkikurssi.jpgTervolassa eläintenkouluttajana toimii Korvenkoiran yrittäjäpariskunnan karvaisempi osapuoli, Christian Sirviö. Ensikosketuksen tavoitteelliseen eläintenkoulutukseen Christian sai vuonna 2010 sotakoiraohjaajana Kainuun prikaatissa. Muutamia vuosia asepalveluksensa jälkeen hän sai kipinän suunnata eläinalalle, valmistuen ammattiopisto Lappiasta eläintenhoitajaksi keväällä 2015 ja eläintenkouluttajaksi talvella 2017. Korvenkoiran koulutuspalvelut käynnistyivät lokakuussa 2017, jonka jälkeen Christian on ohjannut lähes sataa eri koiraa omistajineen ensimmäisen virallisen kouluttajavuotensa aikana.

Eläintenkouluttajan näyttötutkintonsa (AT) Christian on suorittanut koirilla ja naaleilla. Näiden lisäksi hänellä on kokemusta myös useampien erilaisten villieläinlajien, kuten kettujen, susien, näätien, karhujen ja jääkarhujen kouluttamisesta. Koirien ohella Christian on erityisen kiinnostunut susista ja niiden lajityypillisistä käytösmalleista.

Kotona Christianilla on kaksi omaa koiraa, 8-vuotias saarloos wolfhond Hukka (WolfSirius Fenris) ja 3-vuotias ceskoslovensky vlcak Harmi (WolfSirius Utu). Omien koiriensa kanssa hän harrastaa jälkeä ja tokoa, tällä hetkellä ilman tarkempia kisatavoitteita. Koirat kulkevat Christianin mukana myös metsällä ja retkeillessä. Lisäksi hän puuhailee Korvenkoiran toisen yrittäjän, avopuolisonsa Paulan collieiden kanssa. Koirasusirotujen ja collieiden lisäksi Christian pitää erityisen paljon kotimaisista metsästyspystykorvista ja laikoista.

Koulutusmetodinsa Christian pohjaa eläinten käyttäytymistieteeseen sekä koiran ratkaisukeskeisen toiminnan tukemiseen. Oman tietotaidon päivittäminen, alkukantaisten käyttäytymismallien hyödyntäminen ja tuloksellisten ohjausmenetelmien hallinta ovat hänelle keskeisiä teemoja.

Christianin tavoitat…
Puhelimitse: 045 2200 270 (klo 8-20)
Sähköpostitse: susijemma@gmail.com
Facebookissa: Korvenkoiran Hurttahotelli

 YKSITYISOHJAUS
sora.jpg

KOULUTUSKURSSIT
aslan5

 

%d bloggers like this: