Kurssit ja Tapahtumat

Kurssit ovat helppo ja etukäteen suunniteltu tapa opettaa ohjaajaa ja koiraa pakettihinnalla. Osa kursseista toteutetaan ryhmässä, osa taas yksilöohjauksessa. Jotkin kurssit – esimerkiksi jäljestyskurssi – ovat sidoksissa vuodenaikaan, ja ne ovat tarjolla vain tiettyinä aikoina. Kurssien suhteen voi esittää myös toivomuksia, jotka pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan!

Verkkoluennot ja muut etäpaketit ovat pääsääntöisesti youtuben kautta järjestettäviä tietokokonaisuuksia, joissa käsittellään eläintenkouluttamista yleisesti, sekä toisinaan tarkempia ja erikoistuneempia aihealueita. Verkkoluennot sopivat erityisesti opiskelijoille, mutta tiedoista on hyötyä myös arjessa.

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu joko Facebookissa viestillä sivulle Korvenkoira, sähköpostilla osoitteeseen korvenkoira@gmail.com, taikka tämän sivuston yhteydenottolomakkeella.

Ilmoittautuessasi kirjaa viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja kurssin nimi. Voit ilmoittaa myös mahdollisista ongelmista, joita haluat kurssilla ratkoa. Saat vastauksena maksutiedot sekä kurssiin liittyvät lisätiedot. Maksamalla vahvistaa paikkansa kurssilla.

Korvenkoiran kurssit ja tapahtumat:

Toko ja arkitottelevaisuus

Jatkuvana kurssina järjestettävä tokoon ja arkitottelevaisuuteen keskittyvä kurssi. Kurssilla käydään läpi ohjatusti tokon liikkeitä ja kehitetään kutakin koirakkoa tarpeen mukaan. Vaikkei kokeisiin aikoisikaan, tottelevaisuuskoulutus on hyvä työkalu koiran yleisen hallittavuuden, koiran ja ohjaajan välisen suhteen, sekä koiran oppimiskyvyn kehittämiseen.

Koulutus ei rajoitu pelkkään tokoon, vaan myös tiettyjä ongelmakäytöksiä ja yleistä arkitottelevaisuutta käsitellään säännöllisesti, mikäli osallistuja toivoo.

Treenit järjestetään ryhmissä, joissa jokainen osallistuja pääsee seuraamaan toistensa ohjauksia – omaa ohjausvuoroa odotellessa koiraa voi joko kouluttaa itsenäisesti tai seurata muille annettavaa koulutusta.

Kurssit jatkuvat niin kauan, kuin osallistujia riittää – kurssimaksu kattaa kolme osallistumiskertaa, jonka jälkeen maksun voi uusia ja kurssia jatkaa. Yksi kerta kestää n. tunnin kolmella osallistujalla.

Hinta 60€ / kolme käyntikertaa

Jatkuvien kurssien paikat ja ajankohdat

Sodankylä:

Sunnuntai klo 13.00-17.30 – toko ja arkitottelevaisuusryhmät

Pyhätunturi ja Vuostimo:

Maanantai klo 19.00-20.00 – toko ja arkitottelevaisuus (Pyhä)

Keskiviikko klo 18.00-19.00 – toko ja arkitottelevaisuus (Vuostimo)

Aikatauluja voidaan muuttaa ja kursseja lisätä/vähentää kysynnän mukaan. Saat tarkemman tiedon treenipaikasta ilmoittautuessasi kurssille.


”Loistavaa nykyaikaista tietoa koirien käyttäytymisestä. Kiitos!

”Koiran oma persoona huomioidaan koulutuksessa”

”Kiitos tuhannesti pentukurssista! Hyvää ja selkeää opetusta, todellakin suosittelen kaikille Christianin kursseja. Hyvää asiakaspalvelua, huomaa että eläimet ovat lähellä sydäntänne”

”Luoksetulokurssi antoi hyvät eväät kotiharjoitteluun. Christianin tyyli opettaa on käytännönläheistä ja esimerkit helppoja ymmärtää”


Löysitkö kiinnostavan kurssin? Ilmoittaudu tai kysy lisää

%d bloggaajaa tykkää tästä: