ohjaus-Sinttu

YKSITYINEN KOULUTUSOHJAUS ROVANIEMELLÄ

Yksityinen koulutusohjaus sopii sinulle, joka haluat ratkoa ongelmakäytöstä, kehittää suhdetta koiraasi tai saada ammattilaisen apua koiran peruskoulutuksessa. Rovaniemellä tarjolla olevan yksityisen koulutusohjauksen puitteissa voidaan myös paneutua koiran motivointiin ja omien ohjaustaitojen kehittämiseen koiraharrastuksissa. Yksityinen koulutusohjaus on kätevä valinta myös silloin, kun saatavilla ei ole tarpeisiin soveltuvaa kurssia.

Yksityistä ohjausta edeltää aina aloituskonsultaatio, jossa kartoitetaan koulutuksellinen tai käyttäytymiseen liittyvä ongelma, sen laajuus ja aikaisemmat ratkaisuyritykset. Konsultaation kesto on 30-60 minuuttia tapauksesta riippuen. Varsinainen koulutus suoritetaan Rovaniemen kunnan alueella kotikäyntinä tai ympäristössä, jossa ongelmakäytöstä tai koulutuksellista haastetta ilmenee.

Rovaniemellä Korvenkoiran eläintenkouluttajana on toiminut marraskuusta 2018 lähtien Sini-Marianne ”Sinttu” Saransalmi.  Sinttu on valmistunut ammattiopisto Lappiasta eläintenkouluttajaksi (AT) vuonna 2014 ja suorittanut näyttötutkintonsa koirilla ja freteillä. Valmistumisensa jälkeen Sinttu on kouluttanut sekä lemmikki- että villieläimiä – työkokemusta on karttunut niin eläinhoitolasta, eläintarhasta, huskytarhoilta kuin elokuva-alaltakin. Erityisesti Sinttu on nauttinut karhujen ja jääkarhujen parissa työskentelystä.

Koulutusmetodinsa Sinttu pohjaa eläinten käyttäytymistieteeseen sekä olosuhteet huomioivaan, yksilölliseen ongelmanratkaisuun. Lajityypillisten käytösmallien turvaaminen, eläimen kokonaisvaltainen psykofyysinen hyvinvointi sekä ihmisen ja eläimen välisen yhteistyön vahvistaminen ovat hänelle keskeisiä teemoja koulutustyössä.

HINNASTO
ALOITUSKONSULTAATIO (PAKOLLINEN)
YKSITYINEN OHJAUS (60 MIN.)
30 €
65 €

Hinnat sisältävät kotikäyntilisän.

OTA YHTEYTTÄ


TIEDUSTELUT:
puhelimitse: 040 671 3835 (klo 10-19)
sähköpostitse: sinttu.korvenkoira@gmail.com
Facebookissa: Korvenkoiran Hurttahotelli

 

%d bloggers like this: