Yrittäjät

HENKILÖKUNTA

Me olemme Christian Sirviö ja Paula Grekelä, Korvenkoiran yrittäjät. Yrityksemme toiminta sai alkunsa kesäkuussa 2017, kun meille tarjoutui tilaisuus siirtyä aiemmin opiskelijavetoisen Louen Hurttahotellin puikkoihin. Syksyllä 2017 aloimme sisällyttää eläinhoitolatoiminnan oheen myös koulutuspalveluita henkilökohtaisen ohjauksen ja arkitottelevaisuuteen liittyvien kurssien muodossa.

Eläinalalla toimiminen on meille elämäntapa, joka näkyy arjessamme monin tavoin. Pyrimme jatkuvasti päivittämään tietoamme eläinten lajityypillisestä käyttäytymisestä, seuraamaan alan trendejä ja vastaamaan kasvavaan kysyntään kehittelemällä uusia, lemmikinomistajia kiinnostavia hoitola- sekä koulutuspalveluita. Missiomme on edistää eläinasiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia hoitolaympäristössä ja löytää nykyaikaisia, käytännönläheisiä koulutusratkaisuja helpottamaan lemmikinomistajien elämää.

Christian on valmistunut eläintenhoitajaksi ammattiopisto Lappiasta keväällä 2016 ja eläintenkouluttajaksi talvella 2017. Koirien ja kissojen lisäksi hänellä on kokemusta erilaisten villieläinten hoidosta ja kouluttamisesta pöllöistä jääkarhuihin. Christian on päävastuussa Korvenkoiran koulutusasiakkaista, työharjoittelijoiden perehdyttämisestä sekä hoitolan toimintalinjan ylläpidosta.

Paula on valmistunut restonomiksi Lapin ammattikorkeakoulusta keväällä 2017 ja käynyt koulutuksensa osana yrittäjä- ja konseptointiorientoituneen opintopolun. Tällä hetkellä hän suorittaa eläintenhoitajan ammattitukintoa oppisopimuksella Korvenkoiralla ja valmistuu syksyllä 2018. Paula on päävastuussa Korvenkoiran markkinoinnista, palvelusuunnittelusta sekä hoitolan toimintalinjan ylläpidosta.

Kotoa meiltä löytyy neljä omaa karvakorvaa: saarloos wolfhond, ceskoslovensky vlcak ja kaksi pitkäkarvaista collieta. Vapaa-ajallamme puuhailemme nelikkomme kanssa erilaisten koiraharrastuslajien (näyttelyt, agility, toko, jälki) parissa ja rymyämme pitkin Kätkävaaran metsiä.

 

TYÖNTEKIJÄT

stefimoona.jpg

Stephanie Kultalahti on keminmaalainen eläintenhoitaja (PT) ja eläinhoitola- ja kouluttajapuolen opiskelija (AT). Korvenkoiralle hän saapui kesäkuussa 2018 työssäoppimisjakson kautta. Stefillä on kotona kaksi kissaa, käärmeitä, selkärangattomia, kanoja ja kaksi koiraa, joista toinen on oma 10-vuotias valkoinenpaimenkoira Lumo ja toinen puolustusvoimilta pohjakoulutuksessa oleva, 8 kk ikäinen saksanpaimenkoira Kide. Eläinalalla häntä kiinnostaa rotuominaisuuksien ja yksilöerojen huomiointi sekä hoitola- että koulutustyössä. Lisäksi Stefi on kiinnostunut eläinten käyttäytymistieteestä, stressikäytöksen helpottamisesta sekä ei-toivottujen käytösmallien ratkaisusta.

Moona Eskonen on somerolainen eläintenhoitaja (PT). Nykyisin hän asuu Tervolassa vuoden vanhan huskymix Keken kanssa. Hurttahotelli oli Moonalle tuttu talo jo perustutkintoajoilta, mutta Korvenkoiran tiimiin hän liittyi ensi kertaa talvella 2018 työssäoppimisen kautta. Tällä hetkellä Moona jatkokouluttautuu eläinhoitolapuolelle (AT). Lapsuutensa hän on viettänyt lehmien sekä työlinjaisten bordercollieiden parissa. Hoitolatyössä Moonaa kiinnostaa eniten eri rotuihin ja niiden käytösmalleihin tutustuminen. Hurttahotellissa hänen suosikkityötehtäviinsä kuuluu aktivoivien lisäpalveluiden suunnittelu ja toteuttaminen.

sinttu2Sini-Marianne ”Sinttu” Saransalmi on alun alkaen Veikkolasta kotoisin oleva, sittemmin lappilaistunut eläintenkouluttaja (AT). Sinttu liittyi Korvenkoiran tiimiin marraskuussa 2018 ja pyörittää yksityistä koulutusohjausta sekä kursseja Rovaniemellä. Eläintenkouluttajana Sintulle tärkeintä on oppia ymmärtämään maailmaa eri eläinlajien näkökulmasta ja löytää uusia keinoja ihmisten sekä eläinten väliseen yhteistyöhön. Hänen kotivahvistuksinaan toimivat 5-vuotias beaucenpaimenkoira Eski, 3-vuotias itäeuroopanpaimenkoira Gida, 3-vuotias beaucenpaimenkoira-huskymix Kuutti sekä 2-vuotias sphynx-kissa Naxo.

TYÖSSÄOPPIPAIKKA ETSINNÄSSÄ?

Korvenkoiran Hurttahotelli toivottaa tervetulleeksi eläinalan hoitaja- ja kouluttajaopiskelijat. Monipuolisen oppimisympäristön lisäksi tarjoamme harjoittelijoillemme ainutlaatuisia etuja ilmaisten koulutuskurssien ja työllistymismahdollisuuksien merkeissä. Etusijalla ovat ammattiopisto Lappian perus- ja ammattitutkinto-opiskelijat.

Mikäli haet harjoittelu- tai työssäoppimispaikkaa, otathan meihin aina yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse – 045 2200 270 (klo 8-20).

 

%d bloggers like this: